18 Şubat 2014 Salı

İL BAŞKANLIĞIMIZDA PARTİMİZE KATILIM TÖRENİ

DEMOKRAT PARTİ ANKARA İLİ HAYMANA İLÇESİ "BAĞIMSIZ" BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZDEMİR TURGUT'UN PARTİMİZE (DP) KATILMASI VE PARTİMİZDEN ADAYLIĞININ AÇIKLAMASI İLE İLGİLİ KATILIM VE İLÂN TÖRENİNDE; ANKARA İL BAŞKANLIĞIMIZ TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ DAHA YAŞADI. 
11.ŞUBAT TARİHİNİN; GÜNCEL DEMOKRAT PARTİ'NİN 27 MAYIS DARBESİ'NDEN SONRAKİ İKAMESİ OLAN ADALET PARTİSİNİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜN BU TOPLANTIYA DENK GELMESİ DE GÜZEL BİR TESADÜF OLMUŞTUR.
11 Şubat 2014 Salı Günü, Demokrat Parti (DP) Ankara İl Başkanlığı'nda yapılan katılım töreninde bir konuşma yapan Özdemir Turgut, "Haymana halkına danışarak, görüşerek, büyük çağrıya uğrayarak, genç dinamik, Genel Başkan Sayın Gültekin Uysal liderliğinde, hedefe doğru hızla ilerleyen Demokrat Parti’de, politikaya devam kararı aldım. El ele, gönül gönüle vereceğiz. İnşallah Haymana sevdamızı, hizmete karşı duyduğumuz hasretimizi Demokrat Parti ile vuslata kavuşturacağız." diye konuştu.
BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI'NDAN; DEMOKRAT PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI'NA..
HAYMANA bağimsiz belediye başkan adayı Özdemir Turgut ve ekibi görkemli ve çoşkulu bir kalabalık eşliğinde DEMOKRAT PARTİYE KATILDI...haymana demokrat parti adayı ÖZDEMİR TURGUTA başarilar diliyoruz .....ALLAHIN izniyle haymanada belediye Demokrat partinin.... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder